Inloopmoment voor vragen rondom afscheid, sterven en uitvaart

Op dinsdag 7 juni, tussen 10.30 en 12.00 uur, ben je  welkom in Bibliotheek 's-Gravenzande (Zandeveltplein 26) voor vragen rondom afscheid, sterven en uitvaart. Tijdens dit inloopmoment ga ik graag met je in gesprek en geef ik je vrijblijvend een antwoord op je vragen.

 

We weten allemaal dat de dood een keer komt. Toch overvalt ons vaak het moment dat iemand komt te overlijden. Het verkennen van de mogelijkheden en het bespreken van je wensen kan rust geven aan jezelf en je naasten.

 

Wat er allemaal mogelijk is rondom je eigen afscheid of die van een dierbare? Wat je allemaal zelf kunt doen? En hoe het zit met natuurbegraven en wat resomeren is? Of misschien heb je andere vragen. Laten we het er even over hebben samen.

 

Vanaf 7 juni ben ik elke eerste dinsdag van de maand (m.u.v. augustus) tussen 10.30 en 12.00 uur aanwezig in Bibliotheek 's-Gravenzande! Welkom!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0