Bloemen?

Als je een uitvaart wil voorbereiden, of misschien dat je alvast je gedachten er eens over wil laten gaan? Lees dan gerust verder.

 

Je kunt kiezen of je dierbare wilt omringen met bloemen of niet. Zo ja, van je-/jullie zelf en als je noemt op de rouwkaart dat je dierbare van rozen, tulpen of zonnebloemen hield, dan is de kans groot dat die meegenomen worden door de gasten naar het afscheid.

 

Of je vraagt ze allemaal om 1 losse bloem mee te nemen? Deze kunnen in een grote vaas gezet worden door de gasten zelf op de dag van de uitvaart bij aankomst. Of ze worden in een bloemenband gestoken worden die om de kist/mand heen zit.

 

Misschien ken je zelf een bloemist uit je eigen omgeving of buurt? Zelf kan ik je ook enkele bloemisten aanbevelen die snappen wat jij bedoelt. Met bepaalde bloemsoorten en kleuren. Netjes of juist weelderig.  Een veldboeket uit eigen tuin kan natuurlijk ook.

 

En wat ook steeds vaker gebeurt, mede met het oog op duurzaamheid, is de wens om geen bloemen mee te nemen en dat de vraag gesteld wordt of je een donatie wil doen aan een goed doel.

 

Je kan kiezen wat bij je dierbare of bij jou past! Vragen? Bel of mail me gerust. Ik loop graag een stukje met je mee.

 

 

 

#bloemen #rouwboeket #bloemenband #donatieipvbloemen #afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #dementieenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0