Dementievriendelijke uitvaartbegeleiding

Nu ook in het Westland en omstreken:

Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding en Kitty Dekkers van Jade Uitvaart bieden dementievriendelijke uitvaartbegeleiding 

 

Hoe betrek je iemand met dementie bij het afscheid nemen en de uitvaart na verlies van zijn of haar dierbare? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Door een gerichte aanpak en aangepaste activiteiten is het heel goed mogelijk voor mensen met dementie om persoonlijk afscheid te nemen.

  

Pauline van der Wees en Kitty Dekkers stemmen hun begeleiding hier op af. Door het volgen van een training over begeleiding van mensen met dementie bij een overlijden,  weten zij hoe ze nabestaanden hierin kunnen bijstaan en mogen zij zichzelf dementievriendelijke uitvaartbegeleiders noemen.

 

Het aantal mensen met dementie zal de komende jaren flink toenemen, blijkt uit cijfers van Alzheimer Nederland. De vraag hoe om te gaan bij verlies van een dierbare komt steeds vaker voor.

Pauline en Kitty zijn er in ieder geval klaar voor om nabestaanden hierin te begeleiden.


Reactie schrijven

Commentaren: 0