over mijzelf

Tijdens een belangrijk moment in iemands leven - er is een dierbare overleden – een uitvaart organiseren en daarbij direct in contact zijn met mensen, dat is wat ik graag doe.

Organiseren, vóór mensen en mét mensen. 

 

In 2015 begon ik met de opleiding uitvaartbegeleider bij Gaandeweg Uitvaart Educatie. Deze heb ik succesvol afgerond. In januari 2017 startte ik mijn bedrijf in uitvaartbegeleiding. Nog steeds ben ik erg blij dat ik deze stap heb gemaakt.

Nabestaanden stimuleer ik en nodig ik uit om zelf bij te dragen aan de onderdelen van de uitvaart. Ieder persoon benader ik vanuit zijn eigen kracht. 

Inmiddels, sinds 2022, ben ik ook werkzaam als stervensbegeleider. 

 

Vanaf mijn 21ste ben ik werkzaam geweest in de jeugdzorg. Eerst enkele jaren als pedagogisch medewerker van kinderen met een achterstand in hun ontwikkeling en daarna als leidinggevende. 

 

Over Pauline van der Wees
Over Pauline van der Wees

Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Landelijke Stichting Contactgroep Nabestaanden Kankerpatiënten. Ik begeleidde daar een groep kinderen die een ouder hadden verloren aan kanker. Naast mijn (vrijwilligers)werk heb ik vele jaren met plezier gezongen en gespeeld in een theatergroep. Mijn (werk)ervaringen tot nu toe ervaar ik als een goede basis voor het werken als uitvaartbegeleider. 

 

Ik ben een rustig en eerlijk persoon en heb een positieve instelling. Blij word ik van echt contact en in beweging zijn.

 

Met mijn man en drie zonen woon ik in ’s-Gravenzande, waar ik ben geboren (1977) en getogen.


Mijn werk als uitvaartbegeleider gaat 24/7 door.

 

Dat kan ik niet alleen. Ik ben erg blij met de samenwerking met Helma Luiten en Jan Vink. Zij vervangen mij als ik zelf niet beschikbaar ben en werken en begeleiden op dezelfde manier als dat ik doe. 

Jan Vink - Helma Luiten - Pauline van der Wees