25. september 2020
Woensdag 4 november 2020 van 19.30 tot 21.45 uur in bibliotheek Wateringen (Dorpskade 3) organiseer ik een inspiratieavond. Wat komt er kijken bij het regelen van een uitvaart? Welke keuzes kun je maken? Wat kun je zelf doen? Hoe betrek je kinderen en/of mensen met dementie bij een uitvaart? Wat kost een uitvaart?
27. augustus 2020
Stichting Ambulance Wens Wat mooi dat deze stichting bestaat om gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.
20. juli 2020
Wist je dat... ....er verschillen in wetgeving zijn wat betreft cremeren in Nederland en de landen om ons heen? In Belgie wordt de urn met as van een overledene direct na de crematie meegegeven aan de nabestaanden. In Nederland mag je een maand na de crematie het as ophalen bij het crematorium.
18. juni 2020
Levenslessen van rouwspecialist Manu Keirse Rouwen na verlies. Manu Keirse wordt gezien als de rouwspecialist in Belgie en Nederland als het om rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Ik vind het helpend wat hij zegt en mooi hoe hij het zegt. In een interview beschrijft hij 8 levenslessen. In de eerste levensles staat beschreven: "Mensen in verdriet hebben het allermeest behoefte aan iemand die naar hen luistert."
19. mei 2020
Er is veel te doen als je een uitvaart voor je dierbare organiseert. Veel kan door jouzelf gedaan worden als je dat wil. Wat ik mooi vind om te zien, is de voldoening die dat kan geven bij nabestaanden. Voldoening die - naast het verdriet om een dierbare die overleden is – soms al gelijk zichtbaar is.
17. maart 2020
Wat een bijzondere tijd voor ons allemaal. Veel van wat we deden of gewoon vonden staat nu in een ander daglicht. Ook het vormgeven van een afscheid/uitvaart. Eind vorige week tijdens condoleren gaven mensen elkaar geen hand. We lieten de belangstellenden verspreid in de zaal zitten tijdens het afscheid zelf. Naar omstandigheden ging dat best goed en er was nog steeds contact.
21. februari 2020
Wat komt er kijken bij het regelen van een uitvaart? Welke keuzes kun je maken? Wat kun je zelf doen? Hoe betrek je kinderen en/of mensen met dementie bij een uitvaart? Wat kost een uitvaart? Deelname is gratis, wel graag aanmelden via e-mail: info@paulinevanderwees.nl
06. februari 2020
Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding bestaat nu 3 jaar! Een aaneenschakeling van bijzondere momenten, mooie ervaringen en lieve mensen. Nog steeds ben ik erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. Wat ik dagelijks ervaar en waar ik in mijn werk graag het accent op wil leggen is de kracht van de mens! Kracht van ...
06. januari 2020
Een rouwkaart kun je ook zelf vormgeven en creëren! Via www.daglief.nl kun je online een kaart maken. Je kunt het zelf regelen tot en met de bestelling aan toe. Wellicht met een eigen afbeelding of foto, of je kiest een bestaand ontwerp en past dit aan naar je eigen zin.
30. december 2019
Bijna 2020

Meer weergeven