19. mei 2020
Er is veel te doen als je een uitvaart voor je dierbare organiseert. Veel kan door jouzelf gedaan worden als je dat wil. Wat ik mooi vind om te zien, is de voldoening die dat kan geven bij nabestaanden. Voldoening die - naast het verdriet om een dierbare die overleden is – soms al gelijk zichtbaar is.
17. maart 2020
Wat een bijzondere tijd voor ons allemaal. Veel van wat we deden of gewoon vonden staat nu in een ander daglicht. Ook het vormgeven van een afscheid/uitvaart. Eind vorige week tijdens condoleren gaven mensen elkaar geen hand. We lieten de belangstellenden verspreid in de zaal zitten tijdens het afscheid zelf. Naar omstandigheden ging dat best goed en er was nog steeds contact.
21. februari 2020
Wat komt er kijken bij het regelen van een uitvaart? Welke keuzes kun je maken? Wat kun je zelf doen? Hoe betrek je kinderen en/of mensen met dementie bij een uitvaart? Wat kost een uitvaart? Deelname is gratis, wel graag aanmelden via e-mail: info@paulinevanderwees.nl
06. februari 2020
Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding bestaat nu 3 jaar! Een aaneenschakeling van bijzondere momenten, mooie ervaringen en lieve mensen. Nog steeds ben ik erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. Wat ik dagelijks ervaar en waar ik in mijn werk graag het accent op wil leggen is de kracht van de mens! Kracht van ...
06. januari 2020
Een rouwkaart kun je ook zelf vormgeven en creëren! Via www.daglief.nl kun je online een kaart maken. Je kunt het zelf regelen tot en met de bestelling aan toe. Wellicht met een eigen afbeelding of foto, of je kiest een bestaand ontwerp en past dit aan naar je eigen zin.
30. december 2019
Bijna 2020
23. december 2019
Bijna kerst. Een lichtje voor jou. Wil je een lichtje naar iemand sturen?
16. december 2019
Er is zoveel dat ik zou kunnen schrijven. En schrijven vind ik fijn. Een manier om te verwerken, delen of ordenen. Mijn ervaringen als uitvaartbegeleider zijn echter gekoppeld aan verlies, emoties en ervaringen van andere mensen, dus ik ben voorzichtig met wat ik deel vanwege privacy. Wat ik wel kan delen met je, is wat er allemaal kan op het gebied van afscheid en uitvaart. En wat je allemaal zelf kunt doen!
02. december 2019
Dankbaar voor alle mooie momenten die ik meemaak in mijn werk. Gesprekken met mensen over hun eigen afscheid, contact met dierbaren, het vertrouwen krijgen om samen een afscheid te organiseren en/of de laatste verzorging met familie. En vooral: een gezamenlijk goed gevoel als het allemaal klopt.
26. november 2019
Als ik volwassen kleinkinderen tijdens het afscheid van hun oma hun mooie herinneringen hoor vertellen, krijg ik vaak warme gevoelens. Ze delen bijvoorbeeld herinneringen aan wat ze deden met en bij hun oma van toen ze nog kind waren. Ik hoor en voel tussen de regels door trots en jeugdsentiment.

Meer weergeven