Herinnering in beeld

Als je een uitvaart wil voorbereiden, of misschien dat je alvast je gedachten er eens over wil laten gaan? Lees dan gerust verder.

 

Iemand herinneren in beeld kan op verschillende manieren. Je kunt tijdens de afscheidsbijeenkomst iets meenemen wat past bij jouw dierbare. Zijn fiets, haar schilderijen, foto’s of zijn hoed bijvoorbeeld. Het roept vaak direct warme herinneringen op.

Tijdens de bijeenkomst kunnen er eventueel ook foto’s getoond worden via een scherm. Een mooie foto van hem/haar of een diaslideshow tijdens een muzieknummer?

 

Verder kun je ook de afscheidsbijeenkomst in beeld laten brengen zodat het afscheid zelf ook een dierbare herinnering wordt. Misschien helpt het je als je die foto- of videoreportage nog eens terug kunt kijken. Of is het fijn om te weten dat die er is en je er altijd naar zou kunnen gaan kijken als je toch de behoefte krijgt en nu misschien denkt van niet.

Als het gaat om jonge kinderen die afscheid nemen van hun dierbare raad ik het vooral aan om het afscheid in beeld te laten brengen. Als ze later groot zijn, kan het hen helpen in de verwerking en is het fijn dat naast alle foto's uit iemands leven zijn/haar afscheid ook in beeld is terug te zien.

 

En als mensen niet bij het afscheid kunnen zijn, bijvoorbeeld doordat ze in het buitenland zijn? Je kunt het afscheid ook via een livestream tonen. Zijn ze er toch een beetje bij. Of de opname later aan ze laten zien. Het kan en het mag allemaal. Jullie nog andere ideeën?

 

Graag begeleid ik je hierbij. Neem gerust contact met op om alvast vrijblijvend kennis te maken.

 

 

#herinnereninbeeld #afscheidinbeeld #afscheidsfotografie #afscheidsreportage #afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #muziekbijeenuitvaart #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #dementieenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0