Afscheidsmomenten

1.      Afscheidsmomenten

De laatste keer.. nog iemand aanraken, dat iemand nog thuis is, dat iemand gedragen kan worden.

 

Het onder ogen zien van de werkelijkheid als iemand overleden is, bijvoorbeeld tijdens het verzorgen van je dierbare, iemand in een kist/mand neerleggen, een rouwkaart maken, zelf aangifte van overlijden doen, als je gecondoleerd wordt, als de kist daalt in een graf of wanneer je je dierbare begeleidt naar de crematieruimte.

 

Allemaal afscheidsmomenten die bewust kunnen worden genomen om toe te groeien naar het afscheid op de dag van de uitvaart. Met aandacht. Het mag. Het kan. Het is allemaal goed, als het maar past bij jouw proces.

 

Wanneer ik een uitvaart begeleid heb ik hier speciale aandacht voor. Ik benoem de afscheidsmomenten, je mag ze beleven zoals jij het wil. Ik loop graag een stukje met je mee. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

#afscheidnemen #doodgewoon #pratenoverdedood #eigenregie #regieovereigenuitvaart #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #muziekbijeenuitvaart #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #afscheidendementie #dementievriendelijk #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0