Een wade

Onlangs heb ik op natuurbegraafplaats Zomerlanden in Heinenoord een vouwtraining gedaan van Wikkelgoed samen met mijn collega Helma. We kregen verschillende manieren aangereikt om een wade dicht te vouwen.

 

Een aantal keren heb ik het meegemaakt dat we iemand die overleden was in een wade gelegd hebben. Ook heb je dan een opbaarplank nodig die in allerlei natuurlijke materialen te vinden zijn, bijvoorbeeld van hout, wilgentenen of bamboe. (Op de foto ligt overigens een pop in de wade.)

 

Een wade, een doek, die je zelf kunt kopen, zacht en aaibaar. Wat vind jij ervan?

 

#uitvaartwade #wade #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #afscheidnemen #rust #liefde #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #afscheidendementie #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding

 

https://www.paulinevanderwees.nl/blog/


Reactie schrijven

Commentaren: 0