Kracht

Pauline van der Wees Uitvaartbegeleiding bestaat nu 3 jaar! Een aaneenschakeling van bijzondere momenten, mooie ervaringen en lieve mensen. Nog steeds ben ik erg blij met de keuze die ik heb gemaakt.

 

Wat ik dagelijks ervaar en waar ik in mijn werk graag het accent op wil leggen is de kracht van de mens! Kracht van mensen die weten dat zij binnen korte tijd komen te overlijden, van mensen die afscheid (gaan) nemen van een dierbare, van mensen die iemand verloren hebben, van mensen met wie ik graag samenwerk en kracht in mijzelf.

 

En natuurlijk voelen we ons niet allemaal altijd even sterk en krachtig. En ervaren we ook verdriet, kwetsbaarheid en allerlei andere emoties en gevoelens.

 

 Ik geloof echter altijd in de kracht van de mens en neem dat als uitgangspunt, ook als je verdrietig bent. Wat kan en wil je zelf doen op het gebied van (je eigen) afscheid en uitvaart? Het kan en het mag.


Reactie schrijven

Commentaren: 0