Regie over (eigen) uitvaart!

Doe-het-zelven heeft de toekomst las ik onlangs in het vakblad van de uitvaart. En dat is goed nieuws! Deze visie wordt steeds breder gedragen: wat wil jij, wat past bij jou of je dierbare? Het afscheid is van jou! En je kunt zelf de regie hebben over (eigen) uitvaart.

 

In januari 2022 bestaat mijn bedrijf 5 jaar! Het maakt me blij om al bijna 5 jaar vanuit deze visie te werken. Blij om veel vragen te mogen stellen aan families en om daar vervolgens bij uit te leggen dat ik liever hoor: "nee hoor, dat hoeft niet," dan dat ik een vraag niet stel en een kans gemist wordt!

Blij als een uitvaart "klopt" en goed is geweest. Het geeft me een 1+1=3 gevoel. De persoon die komt te overlijden en/of de familie heeft vaak al een bepaald beeld of idee van hoe ze willen dat het afscheid er uit moet komen te zien. In combinatie met mijn begeleiding die ik daarop afstem en mijn kennis en advies, wordt het afscheid goed en een mooi geheel.

 

 Het kan voldoening geven om richting en vorm te geven aan je eigen afscheid of aan die van je dierbare.

Voor een goede start van het rouwproces laat ik je graag keuzes maken die passen bij jou, of hem of haar. 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0