Een uitvaartkist die groeit?

Een uitvaartkist die groeit? In 7 dagen? En verrijkend is voor de aarde? Het bestaat!

 

Vorige week vroeg Bob Hendrikx, oprichter van de Living Cocoon (gemaakt van mycelium, het wortelnetwerk van paddestoelen) aan ons of we afval of compost willen zijn na onze dood. Wat een mooie vraag en wat een mooie manier om op de meest natuurlijke manier onderdeel te kunnen worden van 'the cycle-of-life.'

 

Tijdens de opening van de fabriek in Delft kreeg ik met vele collega's een rondleiding. Heel blij werd ik van deze enthousiaste mensen die vol passie bezig zijn met duurzaamheid en met de natuur willen samenwerken.

De living cocoon heeft overigens de vorm van een concentionele kist met daarin een bedje van mos. Dat vind ik zo vriendelijk klinken; een bedje van mos...

 

Meer weten? Bel me gerust!

 

#livingcocoon #loop #biotech #bobhendrikx #duurzaam #duurzameuitvaart #natuur #natuurbegraven #natuurbegrafenis #begrafenis #crematie #funeral #uitvaartondernemer #uitvaartzorg #uitvaartbegeleider #uitvaartbegeleiding #remember #herinneringen #rouw #rouwproces #blog #eigenregie #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding 


Reactie schrijven

Commentaren: 0