Koesteren

Gisteravond heerlijk gezongen (doen we 1x per maand met klein groepje) bij Tessa Droog in Naaldwijk. Altijd een feestje om in haar woonkamergalerie te zijn. Deze keer met glühwein en chocola!!

De galerie is op dit moment in kerstsfeer. En komende zaterdagmiddag en zondagmiddag nog te bewonderen tijdens de winterfair. Van verschillende exposanten is hun werk te vinden en te koop: van fotografie, textiel, leren tassen en sieraden tot keramiek.

Dat laatste is Tessa haar werk. Ze maakt prachtige kunst van keramiek voor in huis of buiten, om te gebruiken of te dragen.

 

Onder de naam "koesteren" (alleen het woord vind ik al mooi) maakt ze ook persoonlijke gedenkmonumenten zoals handgemaakt urnen, bewaardoosjes en lichtpuntjes.

Aanrader dus!

 

www.tess-keramiek.nl

Woonkamergalerie en atelier Tess-keramiek

 

#tessadroog #winterfair

 

#tesskeramiek #bytencreations #woonkamergalerie #keramiekatelier #keramiek #koesteren #handgemaakteurnen #herinneren #remember #herinnering #rouw #persoonlijkeuitvaart #persoonlijkafscheid #uitvaart #begrafenis #crematie #funeral #eigenregie #afscheidenuitvaart #persoonlijkebegeleiding #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0