Wat wil je? (Deel 1 van 5)

Regie over (eigen) uitvaart;

Wat wil jij na je overlijden?

 

Sommige mensen hebben dit al duidelijk voor zichzelf. Voor anderen misschien lastig om daar al een idee of gevoel bij te hebben. En eigenlijk willen we er niet aan toch? Denken aan de dood.

 

Als het eind voor ogen is, maar ook als het eind nog niet voor ogen is, want het kan er ineens zijn en we gaan allemaal een keer, kan het helpend zijn je gedachten er eens over te laten gaan. En het er met je dierbaren over te hebben.

 

 

Wat er allemaal kan? Begraven worden, je laten cremeren, je lichaam ter beschikking stellen voor de wetenschap, of je laten resomeren. Dat laatste is waarschijnlijk mogelijk vanaf 2023. Wat dit allemaal inhoudt, vertel ik je gauw verder. Volg je me? 

 

 

#afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0