Kist, mand of wade?

Als je een uitvaart wil voorbereiden, of misschien dat je alvast je gedachten er eens over wil laten gaan? Lees dan gerust verder.

 

Je mag zelf kiezen waar jij of je dierbare in begraven of gecremeerd mag worden: in een kist, of mand of in een wade met opbaarplank. Waar heb je het “beste” gevoel bij? Wat een kist betreft is er ontzettend veel keuze in houtsoort, kleur en kleinschalige en grote ondernemers.

Een mand maak ik steeds vaker mee. Het doet wat zachter aan dan een kist. En ook daar is veel keuze in qua vorm en materiaalsoort.

Ook een wade, wat een groot doek is waar iemand ingewikkeld wordt, doet zacht en natuurlijk aan. Voor dat laatste heb je dan ook een opbaarplank nodig waar ook veel keuze in is.

 

Neem gerust contact met me op, ik ken de leveranciers die mooie en eerlijke producten maken. Ik loop graag een stukje met je mee.

 

 

#uitvaartkist #mand #wade #opbaarplank #afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #dementieenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0