Vervoer om je dierbare mee weg te brengen op de dag van de uitvaart

Als je een uitvaart wil voorbereiden, of misschien dat je alvast je gedachten er eens over wil laten gaan? Lees dan gerust verder.

 

Wist je dat je ook zelf je dierbare mag wegbrengen in eigen (grote) auto, bus of camper? Vervoer huren voor iemand die overleden is, is dus niet verplicht. Ik vond dat een behoorlijke eyeopener toen ik dat 8 jaar geleden hoorde tijdens mijn opleiding.

 

Als je wel vervoer wilt huren, dan is er van alles mogelijk. Uiteraard een rouwauto in verschillende kleuren, oldtimers, rouwbus (waar behalve de overledene ook de naasten in passen), rouwtruck, of bijvoorbeeld rouwcaravan. Of meer duurzaam met een rouwfiets (met aanhanger), rouwbakfiets, loopkoets of Tesla rouwauto.

 

Meer weten? Bel of mail me gerust. Ik loop graag een stukje met je mee.

 

 

#rouwauto #rouwvervoer #teslarouwauto #rouwbakfiets #afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #dementieenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0