Rouw, wat doet dat met jou? Bibliotheek Westland

Voor Bibliotheek Westland mag ik komende weken verschillende bijdragen leveren aan hun nieuwe thema "Rouw, wat doet met jou?" van de levensbieb.

 

Op dinsdag 5 oktober tussen 10.30 en 12.00 uur ben ik weer te vinden tijdens het inloopmoment in Bibliotheek 's-Gravenzande. Je bent welkom voor alle vragen die je hebt over afscheid en uitvaart.

 

Op maandag 10 oktober om 19.00 uur geef ik een Inspiratieavond over "Afscheidsmomenten." Ter voorbereiding op het afscheid nemen van een dierbare. Aanmelden via de agenda van www.bibliotheekwestland.nl (toegang 2,50 euro voor leden en 5,00 euro voor niet-leden).

 

Fijn om hier een bijdrage aan te mogen leveren, zie ik je in de bieb?

Warme groet, Pauline

 

#levensbieb #rouwwatdoetdatmetjou #bibliotheekwestland #afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #dementieenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0