Hoe ziet de afscheidsbijeenkomst eruit?

1.       Hoe ziet de afscheidsbijeenkomst eruit?

 

Als je een uitvaart wil voorbereiden, of misschien dat je alvast je gedachten er eens over wil laten gaan? Lees dan gerust verder.

 

Hoe wil je dat de afscheidsbijeenkomst (of -plechtigheid of -dienst of…) eruit komt te zien? Wie zegt er iets, op welk moment en in welke volgorde? Enkele woorden, herinneringen, een levensloop en/of een gedicht? En wie opent en eindigt het samenzijn? Met veel of weinig muziek? Muziek vanuit de speaker en/of livemuziek door bijvoorbeeld een kleinkind of professional? En is het muziek waar je dierbare van hield of juist jijzelf of een combi?

 

Je kunt een afscheid ook in informele sfeer laten plaatsvinden. Hoe wil je dat dat eruit ziet?  

 

En wie leidt het? Jullie zelf, een voorganger, uitvaart- of ritueelbegeleider? Of volgt het zich allemaal op elkaar? Wil je een kerkelijke invulling?  

 

Het kan en mag allemaal. Het is ook allemaal goed. Als het maar bij jou of je dierbare past. Graag begeleid ik je hierbij. Neem gerust contact met me op om alvast vrijblijvend kennis te maken.

 

 

#afscheidsbijeenkomst #afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #muziekbijeenuitvaart #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #dementieenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0