Wat wil en kan je allemaal zelf doen bij een uitvaart?

1.       Wat wil en kan je allemaal zelf doen bij een uitvaart?

 

Alles!

 

Als je een uitvaart wil voorbereiden, of misschien dat je alvast je gedachten er eens over wil laten gaan? Lees dan gerust verder.

 

Je hebt overal een keuze in: in wat je wil en hoe je het wil voor je eigen afscheid of die van je dierbare. Het enige wat de wet zegt, is dat de uitvaart minimaal 36 uur na overlijden en uiterlijk de 6de werkdag na de dag van overlijden plaatsvindt. En dat hij/zij bedekt is tijdens momenten van overbrengen/vervoer.

Is dat echt het enige? Ja.

 

Ik word altijd blij als ik dit vertel aan mensen. Want ik gun jou dat je afscheid neemt zoals jij het wil en zoals het past bij jou of je dierbare. Het betekent dat je zelf vorm mag geven aan wat en hoe je het wil. Je hebt zelf de regie. Eigen regie betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen, maar het mag wel.

Ik begeleid je er graag bij en stem mijn begeleiding af op wat jij zelf wil doen, wil laten doen of samen met mij wil doen.

 

#eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #aandacht #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #afscheidendementie #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0