Afval of compost?

Wil jij afval of compost zijn na je dood?

 

Dat vroeg Bob Hendrikx, oprichter van de levende doodskist, aan ons tijdens de presentatie in Delft van hun nieuwe producten waar ik vorige maand bij was.

De Loop Living Cocoon is nu niet meer vierkant, maar rond! Ook hebben zij de Loop Forest Bed en Loop Earthrise ontwikkeld. Deze laatste is een urn die je begraaft en waar een plant uit groeit.

Deze innovaties zijn ontworpen om het leven na de dood te verrijken en onze mooie planeet te koesteren.

 

De producten worden lokaal geproduceerd, groeien in 7 dagen en zijn gemaakt van mycelium, het ondergrondse wortelnetwerk van paddestoelen en upcyclede hennepvezels. In 45 dagen wordt de begraven kist/opbaarbed weer één met de natuur, waar het onze voedingsstoffen op een natuurlijke wijze weer teruggeeft aan de natuur. De kist en het opbaarbed kunnen overigens ook gebruikt worden voor crematie.

 

Meer weten? Bel me gerust.

 

 

#livingcocoon #loop #loopbiotech #bobhendrikx #livingcocoon #duurzaam #duurzameuitvaart #natuur #natuurbegraven #natuurbegrafenis #begrafenis #crematie #funeral #eigenregie #uitvaartondernemer #uitvaartzorg #uitvaartbegeleider #uitvaartbegeleiding #stervensbegeleiding #remember #herinneringen #rouw #rouwproces #blog #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding


Reactie schrijven

Commentaren: 0