Wandeling op het strand

Een wandeling op het strand. Even uitwaaien. Dat doet me goed.

 

Een vraag die ik vaak gesteld krijg, is hoe ik in mijn werk als uitvaartbegeleider, en (inmiddels ook!) als stervensbegeleider, met het verdriet van anderen omga? Ik leef mee en voel tegelijkertijd dat het mijn verdriet niet is. Ik heb wel momenten dat ik word geraakt. Een wandeling langs het strand, bewegen, sporten is daarom belangrijk voor me. Dat helpt om weer los te laten en dat mijn energie blijft stromen. 

 

Het gevoel van dankbaarheid overheerst bij mij. Dankbaar dat ik er mag zijn op dat belangrijke moment. Om een stukje mee te lopen in het afscheid - met liefde - bij de voorbereiding op, tijdens en na een uitvaart.

 

#afscheidnemen #eigenregie #regieovereigenuitvaart #doodgewoon #pratenoverdedood #persoonlijkafscheid #rust #liefde #verbinden #begrafenis #natuurbegraven #crematie #resomatie #uitvaart #uitvaartbegeleiding #uitvaartbegeleider #kinderenenafscheid #herinneren #rouw #stervensbegeleiding #uitvaartwestland #uitvaartdenhaag #uitvaartrotterdam #uitvaartdelft #paulinevanderweesuitvaartbegeleiding

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0